FLOOD OF LOVE ETWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM EDİYOR.

Türkiye-Ürdün işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Floof Of Love eTwinning projemiz devam ediyor.Bu kapsamda yapılan birçok etkinlik ile öğrencilerimizin,özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere rehberlik etmesi hedefleniyor.

Projemiz 'İyilikle dolu gelecek sevgi tohumlarıyla yeşerecek' anlayışıyla oluşturuldu. Projemiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler hakkında farkındalık yaratmak, projelere katılımlarını sağlamak ve öğrencileri eğitime dahil ederek örgün eğitimdeki öğrencilerimizin kaynaşmasını, bütünleşmesini, iletişim becerilerini geliştirmesini ve kültür tohumları atmasını amaçlamaktadır. hayata hazırlanmalarında onlara rehberlik ederek iyilik yapın. Özel öğrencilerin toplumda aktif rol alarak kendilerine yardım etmeleri, insanlara toplumda bir ve değerli olduklarını hissettirmeleri amaçlanmaktadır. Bunu yaparken evrensel dil olan 'Sevgi' dilinden hareket edilecektir. Vatan sevgisi, doğa sevgisi, ibadet sevgisi, hayvan sevgisi vb. birçok alanda öğrencilerimiz faaliyet gösterecek ve biz öğretmenler rehber olacağız. Projemize katılım tamamen gönüllülük esasına dayalı olacaktır. Öğretim yöntemi teknikleri kullanılarak farkındalık oluşturulacaktır. Ayrıca projede öğrenci ve öğretmenlerin teknoloji kullanımına, Web 2.0 araçlarının yaygınlaştırılmasına, etkileşim ve iletişim ortamlarının kullanılmasına özellikle dikkat edilecek.